Skolutveckling

Skolutveckling

På skolan i världen

Här beskriver vi de olika skolutvecklingsprojekt som Sandgärdskolan deltar i.

Framme

Idéer och infallPosted by Per Selin 2016-01-20 22:23:34

Down in Albion

They´re black and blue

But we don’t talk about that

Are you from round here?

How do you do?

I’d like to talk about that

Talk over

Gin in teacups and leaves on the lawn

Violence in bus stops

And the pale pretty girl with eyes forlorn

Pete Doherty

OK. Jag erkänner. Jag är anglofil. Jag tycker att det är charmigt med trånga hotellkorridorer och att det bara är helt som det skall att man har heltäckningsmattor överallt på hotellet. Förutom i badrummet då, vad hände med den traditionen? Jag tycker också att det bara är helt logiskt att det inte finns något gratis wifi på hotellet och att det kostar betydligt mer än att använda mobilsurfen med telefonen. Det är klart att vi får skylla oss själva som inte kom ihåg att ta med adaptrar till eluttagen. Hotellet har inga att låna ut. Låter det som gnäll? Det är det inte. Jag tycker att det är England och jag älskar det.

Den första dagen i London blev utan BETT. Vi tyckte inte att det var någon större vits med att åka ut till mässan när klockan var drygt tre innan vi ätit. Med något mer än en halvtimmes resväg skulle det inte vara mödan värt. Istället beväpnade vi oss med våra Oyster Cards och gav oss in i Soho och Covent Garden.

En viktig sak för mig personligen var att få komma till Heddon Street och besöka den minnesplats som skapats över David Bowie. För er som inte vet, det var på denna bakgata från Regent Street som omslaget till The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars plåtades.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.